Andreea Bălan a mărturisit! Ce părere are George Burcea despre actualul iubit, Victor Cornea

16 08. 2024, 09:45

Andreea Bălan a spus tot! Ce părere are George Burcea de relația dintre vedetă și Victor Cornea, dar și ce regulă au stabilit ea și tenismenul încă de la începutul relației? Iată ce a mărturisit! 

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Cornea de un an și jumătate, iar cei doi au demonstrat că iubirea lor este adevărată, în ciuda criticilor primite. Tenismenul are o relație foarte apropiată cu fiicele ei și știe cum să se comporte cu copiii, mai ales că are și el un băiețel dintr-o relație anterioară. 

Ce părere are George Burcea despre relația Andreei Bălan 

Andreea Bălan a dezvăluit pentru Unica ce părere are fostul ei soț despre actuala ei relație, dar și cum se înțelege Victor cu Ella și Clara. 

„Tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge” , a spus Andreea Bălan.

Ce regulă au stabilit cei doi la începutul relației 

Andreea Bălan a mărturisit că nu își mai dorește un copil, iar Victor a fost de acord cu vedeta. Cei doi au stabilit acest lucru încă de la începutul relației, mai ales că amândoi au copii din relații anterioare. 

„Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim. Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună .”,a continuat blondina pentru sursa citată.

Cum s-a schimbat Andreea Bălan de când a devenit mamă

„Cred că orice femeie, până se devină mamă, face pentru ea lucrurile. Așa ar fi normal și firesc. În momentul în care ai copii, te gândești la acei copii ca prioritate în orice arie a vieții. Copiii sunt o prioritate, clar, mai ales pentru mame. Și chiar dacă eu mi-am continuat cariera și am revenit foarte repede pe scenă, altfel urci pe scenă, altfel câștigi și îți dorești acel succes, pentru a oferi mai departe copiilor tăi un exemplu în primul fază, dar și o viață mai bună” , a mai spus Andreea Bălan.

Sursă foto: social media